СЛИВНИЦА ПЛАЗА

Инвестирайте в предложението на BOGARIS България

slivnitsa-plaza

slivnitsa-plaza

„Сливница Плаза“ е проект на BOGARIS България, който се намира на по-малко от 1 км. разстояние от центъра на София.

Адресът на имота е: бул. „Сливница“ №191. Теренът граничи със самия булевард, което му позволява да се отдели като самостоятелна единица, заобиколена от четири улици (в непосредствена близост е до бул. „Христо Ботев“ и ул. „Опълченска“). Комуникативното му местоположение се допълва от две метростанции, всяка от които е на по-малко от 500 метра разстояние, и осем линии на обществения транспорт по бул.Сливница. Имотът е на удобно място както за пешеходци, така и за автомобили.

София се пресича от два главни булеварда – основни пътни артерии за града. Единият е „Цариградско шосе“, който свързва югоизточната част на града с центъра, а булевард „Сливница“ осигурява връзката между северозападната част и околовръстния път на града.

Околовръстният път, опасващ София, е разположен асиметрично на центъра на столицата. Възможностите за разширяване на югозападната част са ограничени поради интензивното й застрояване през последните няколко години. Към момента, потенциал за растеж се наблюдава предимно в североизточния регион на града.

Симетричните размерите на имота, заедно с благоприятният топографския релеф, югозападния наклон към река Владая и непосредствената близост на основния булевард, осигуряват разлики в нивата, достигащи 8-10 м, което позволява изграждането на самостоятелни входове при различните етапи в бъдещото развитие на терена.

slivnitsa-plaza

slivnitsa-plaza

Основни характеристики на проекта

Сливница Плаза е уникална за центъра на София проект, поради индивидуалния дизайн на всяка от трите зони, които обхваща, без да се нарушава цялостната концепция – между тях е създадена синергия, предизвикваща усещането за уюта на усамотеност, въпреки локацията в динамичния център на столицата.

Дизайнът на проекта е базиран върху одобрения за тримесечието Работен план за развитие на терена, който позволява специфичнo проектиране на формата и височина на сградите.

Проектът цели да създаде у ползвателите на отделните зони (жилищни, офис и продажбени) усещането за завършен кръг от услуги, събрани на едно място – за живущите, работещите и развиващите дребен бизнес на територията на „Сливница Плаза“.

Основни спецификации на отделните площи:

Жилищна:  12 962 кв.м. средно-до високо ниво на строителство с изглед към планината / Южен изглед.

Офиси:   12 497 кв.м. отворени и подвижни офис пространства, с изглед към планината / Южен изглед.

Магазини: 9 658 кв.м. разделени на две зони – едната е с директен достъп от бул. „Сливница“ (с приблизителна площ от 7 543 кв.м.), а другата е вътрешна (с приблизителна площ от 1 868 кв.м.). Обект със светла височина 4.50 м.

Паркинг: 15 020 кв.м., на две подземни нива, с обособени отделни зони за различните обитатели.

slivnitsa-plaza

Потенциалните инвеститори могат да се обърнат към екипа на BOGARIS България, за да повече информация за инвестиционните възможности, свързани с проекта ``Сливница Плаза``

X