Възможности за финансиране
06.06.2018
campus-x-in-Sofia
Телерик създават най-големия частен инкубатор на технологични компании и талант в Югоизточна Европа
06.06.2018

Предстоящи изложения, на които да представите бизнеса си

Предстоящи международни изложения с дати на провеждане през август и септември:

 

CTEF в Шанхай, Китай

23-25 август 2018 г. | Международен панаир за химически технологии и оборудване

Китайският панаир за химически технологии и оборудване (CTEF) тази година ще се проведе в новия международен изложбен център в Шанхай. С над 450 изложители от около 40 страни, СTEF е най-голямото изложение в Китай в този сектор. Посетителите могат да разгледат най-новите технологии, както и най-новите продукти и производствени процеси. За изложителите панаирът представлява чудесна възможност за популяризиране на продуктите им, както и за навлизане на нови пазари. По време на десетото си поред издание събитието ще се съсредоточи върху индустриалното развитие и икономическия растеж на пазарите.

Уебсайт: www.ctef.net

Организатор: www.zhenweiexpo.com

 

Международен фестивал IFA в Берлин, Германия

31 август – 05 септември 2018 г. | Най-голямото търговско изложение за потребителска електроника в света

IFA е признат за най-голелия панаир на потребителска електроника за широка публика в света. Изложението е сцена за иновации и ориентирани към бъдещето технологии. По традиция много нови технологии и продукти правят своята премиера именно по времена IFA. Хиляди германски и международни журналисти осигуряват максимална публичност на най-интересното от изложението. IFA среща специалисти от много пазари по цял свят и е идеална платформа за международни контакти между търговци, купувачи и потребители, която намира пресечни точки между различни индустрии. IFA 2018 очаква над 1600 изложители и 245 000 посетители.

Уебсайт: www.ifa-berlin.de

Организатор: www.messe-berlin.de

 

TeleNet в Люцерн, Швейцария

04 – 06 септември 2018 г. | Международен търговски панаир за изграждане на мрежи, комуникации, системи за контрол на сградите, измервателна апаратура, оптика и телекомуникации

TeleNetfair в Люцерн, Швейцария, е международен панаир за изграждане на мрежи, комуникации, системи за контрол на сградите, измервателна техника, оптични влакна и телекомуникации. Форумът се провежда на всеки две години и е платформа за обмен на информация между доставчици и клиенти от различни бизнеси и индустрии, предлагаща приятна работна атмосфера. През 2016 г. TeleNetfair е посетен от близо 90 изложители и 3 500 посетители.

Уебсайт: www.telenetfair.ch

Организатор – www.fair2all.ch

 

Composites Expo в Шанхай, Китай

05 – 07 септември 2018 г. | Международно търговско изложение за композити, технологии и техните приложения

Composites Expo в Шанхай обхваща целия спектър от суровина до готов продукт и най-новите производствени технологии и приложения на подсилени пластмаси. По време на панаира се състоят многобройни демонстрации на продукти. Целта на Composites Expo е да отговори на нуждите на пазара – в Китай търсенето на композитни материали се увеличава от години, особено в индустрии като вятърната енергетика, автомобилостроенето, авиацията и корабоплаването.

Уебсайт: www.chinacompositesexpo.com

 

Semicon в Тайпе, Тайван

05 – 07 септември 2018 г. | Международен панаир за полупроводникови технологии

Semicon в Тайпе, Тайван, е годишен международен панаир за полупроводникови технологии и най-важното годишно събитие за микро- и наноелектронната индустрия в Тайван. Изложението е фокусирано върху технологии за разработването и производството на полупроводници, соларни клетки и др. Специално внимание се обръща на нуждите на пазара от нови приложения, нови материали, техника, както и иновации по отношение на структурите и процесите. С новите производствени технологии в областта на микроелектрониката и непрекъснатия растеж на свързани сектори, включително светодиодите, MEMS, 3D IC и пластмасовата електроника, индустрията бележи бърз растеж през последните години и се превръща във важен икономически сектор, а Тайван се развива динамично в географски район с най-големия пазар на полупроводникова техника в света. Semicon в Тайпе предоставя отлична възможност за контакт с купувачи, производители и фирми в различни сектори.

Уебсайт: www.semicontaiwan.org

Организатор: www.semi.org

 

SPIE Remote Sensing в Берлин, Германия

10 – 13 септември 2018 г. | Търговски панаир за технологии за дистанционно наблюдение

SPIE Remote Sensing е най-големият международен форум за технологии за дистанционен контрол в Европа. Събитието покрива всички области в дистанционното наблюдение, включително сателити от следващо поколение, анализ на SAR изображения, LADAR технологии и др. Конференцията обхваща най-новите приложения на сензорни технологии, наблюдение на околната среда и обработка на сигнали и изображения.

Уебсайт: www.spie.org

 

EQUIPMAG в Париж, Франция

10 – 12 септември 2018 г. | Търговско изложение за търговия на дребно, дистрибуция и POS маркетинг

Equipmag се провежда в рамките на Парижката седмица на търговията и е едно от водещите изложения за дистрибуция, търговия на дребно и маркетинг на мястото на продажбата. Фокусът е върху техническото оборудване и дизайн оформлението при предлагането на стоки, както и използването на дисплеи на мястото на продажба като маркетингов инструмент за подобряване на управлението на клиентите и увеличаването на продажбите. Около 500 изложители в търговията на едро и дребно предлагат широка гама от иновативни решения и услуги за бъдещето на ритейла. Част от програмата на събитието са многобройни конференции, семинари и пленарни сесии. Equipmag се провежда на една и съща локация със свързаното изложение „Електронна търговия“.

Уебсайт: en.equipmag.com

 

Packtech Expo Balkan в Белград, Сърбия

18-20 септември 2018 г. | Търговски панаир за пакетаж и опаковъчни технологии

Packtech Expo Balkan е международен панаир за опаковъчни материали, машини и оборудване, както и за машини за обработка на пластмаси, пластмасови полуфабрикати и др. Изложбата е водещо събитие за Югоизточна Европа и привлича мениджъри, експерти, представители на износители, вносители и дистрибутори, търговци на едро и дребно. Packtech Expo Balkan дава чудесна възможност за съвместни дейности и споразумения за сътрудничество със сръбски компании. Това е 16-то поредно издание на панаира.

Уебсайт: www.alexpo.co.rs

 

Micronora в Безансон, Франция

25 – 28 септември 2018 г. | Международен панаир за микротехнологи

Micronora е специализиран търговски панаир, обединяващ всички ниши на микротехнологичния сектор. Панаирът предлага широка гама мултитехнологични решения, постижения на научноизследователската и развойна дейност, както и портфолиото на водещи подизпълнители и производители. Посетителите намират трансферни решения между различните индустриални сектори, нови приложения на микро- и нанотехнологиите. Участват компании с дейност в аеронавтиката, луксозните стоки, медицината, както и от оръжейния сектор, ядрена енергетика, автомобилната промишленост и телекомуникациите. Благодарение на безбройните области на приложение, микротехнологиите имат неоспоримо предимство, което позволява на компаниите да се диверсифицират и да намерят път към нови пазари. С всяка година изложението Micronora се разширява и изгражда стабилен международен имидж на един от най-значимите форуми в сектора.

Уебсайт: www.micronora.com

 

Fastener Fair в Милано, Италия

26 – 27 септември 2018 г. | Международен панаир за технологии за закрепване и фиксиране

Панаирът за скрепителни елементи в Милано включва всички сектори от широкия спектър на индустриалните крепежни елементи. Изложението е идеална възможност за всички компании в бранша да разширят бизнес контактите си и да представят най-новите си продукти и технологии пред професионална аудитория. Профилът на изложбата включва широка гама от продукти, включително крепежни елементи за промишлено сглобяване, крепежни елементи за строителната индустрия, монтажни системи и системи за съхранение, разпределение и експлоатация. Fastener Fair е търсена изява за производители, търговци на едро, доставчици на продукция, доставчици на услуги, асоциации и потребители и е отлична възможност за установяване на ценни бизнес контакти.

Уебсайт: www.fastenerfairitaly.com

Организатори: www.mackbrooks.com

 

X