Calendar-Sofia-Events
Не пропускайте в София
18.10.2017
NEPI Rockcastle придобиха Парадайз център за 253 млн. евро – рекордна сделка за недвижим имот в България
19.10.2017

Може да свалите видеото “Sofia Green & Tech City” за презентации и срещи, промотиращи бизнеса ви в столицата

Sofia-Green-and-Tech-City

Видеоклипът “Sofia Green & Tech City” е достъпен за сваляне и безплатно ползване от всички публични и частни организации, с цел промоция на София. Може да използвате видео-визитката на града в презентации или в срещи, с които представяте града и вашия бизнес в столицата.

Видеото “Sofia Green & Tech City” е заснето от продуцентска компания B2Y Productions специално за откриването на тазгодишното издание на Webit.Festival Europe 2017 г., което се състоя през април в столицата. Видеото представя града като място, в което динамиката и спокойствието, традицията и новото, различните хора и стилове се съчетават в един общ облик на живо и привлекателно място за живот и бизнес.

Кадрите във видеото са заснети на някои от най-ключовите локации в града – метростанция Витоша, Народен театър, Софийска градска галерия, Столична библиотека, ул. Московска, София Тех Парк и др. Първото му излъчване беше част от приветствените думи, с които кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова откри двудневния фестивал.

Може да изтеглите видеоклипа от този адрес.

 

X